Blind date

Heerlijk, nazomeren! Genieten van de zon, de vogels, het geluid van de wind door de bomen. Hoog tijd om eens te kijken naar mijn blind date.

Ja, ik heb een blind date…. Gelukkig getrouwd met twee kinderen, en toch een blind date, maar dan wel met een boek!

Niet zo lang geleden was ik in de Bruna op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor onze oudste zoon, op en top boekenworm! Mijn oog viel op een deel van de boeken die keurig ingepakt stonden met daarop een notitie geplakt. Hier stond beschreven wat voor soort boek in het pakketje zit verstopt.

Na even snuffelen, weer wegleggen, weer snuffelen kon ik het niet laten. Na wat wikken en wegen heb ik een verpakt boek gepakt en gekocht. Nieuwsgierig ging ik naar huis, met mijn verrassingsboek onder de arm. Misschien is het iets wat ik totaal niet zelf zou aanschaffen, of misschien toch wel?

Na het uitpakken kwam ik tot de conclusie dat ik dit boek zelf nooit gekocht zou hebben, maar ik ga toch de uitdaging aan om het te lezen. Ik ben benieuwd. Mocht het niks zijn, dan was het toch een leuke gok, en anders heb ik er een mooi boek bij.

Het concept een blind date met een boek vind ik echt heel leuk bedacht. Zelf denk ik dat het best goed loopt, de nieuwsgierigheid van de lezer wordt gewekt met dit concept, en laat nou de meeste lezers best nieuwsgierig zijn. Slim bedacht!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Joosje

Advertentie

4 gedachtes over “Blind date

Reacties zijn gesloten.