Testen

Het is al even geleden maar ook ik kwam er niet onderuit, testen ivm klachten.

Zomaar ineens kwam het om de hoek, hoesten, proesten en verhoging. Kan gebeuren, dacht zelf niet aam Corona, maar toch het zekere voor het onzekere genomen al is het alleen maar voor m’n omgeving.

Afspraak maken ging super simpel gelukkig, en kon al heel snel terecht. Dus voor ik het wist stond ik, net als vele anderen, in de rij bij de teststraat, op naar een close encounter met een wattenstaafje.

Direct voor mij was een vrouw dapper op de fiets gekomen. Geen aparte rij voor fietsers, dus tussen de auto’s in stond ze te wachten. Nou geloof ik niet dat iemand dit voor de lol gaat doen, zag ook aan mijn voorganger dat ze licht nerveus op de fiets zat.

Bijna, bijna aan de beurt… slik. Ach, het zal wel meevallen. De medewerkers zijn in ieder geval zeer vriendelijk en behulpzaam. De dame op de fiets mag gaan zitten op een stoel, recht tegenover mij. We kijken elkaar aan met een blik van ‘oh oh’. Wattenstaafje keel, ze keek nog gewoon, neus, uhm, minder blij. Waarschijnlijk zag ze mij blik waarop ze zei ‘oh, het viel mee hoor, blij dat ik het gedaan heb’.

Slik, nu ik. Neus viel me hard mee, keel ook trouwens. Pfieuw, geen rare of nare dingen. Wel een heel groot bijkomend voordeel, m’n neus was in tijden niet zo open geweest. 😅 Dat leidde weer tot het andere bijkomende voordeel, ik snurkte een stuk minder, gezin ook weer blij.

Been there, done that. Uitslag was overigens negatief, dat was positief voor mij en m’n omgeving.

Al met al was het goed te doen, maar het is geen hobby, dan schrijf ik liever.

Blijf gezond en hou het vooral gezellig!

Liefs,

Joosje

Advertentie

3 gedachtes over “Testen

Reacties zijn gesloten.