Me-time

Heerlijk in het zonnetje, lekker buiten genietend van de volgeltjes om mij heen even een momentje van rust. Pauze tijd, oftewel ‘ dit is het antwoordapparaat van mama….’. Een kopje koffie erbij en een moment helemaal voor mezelf. Moet ook gebeuren tussen de bedrijven door.

Soms… soms puzzel ik de dingen weer echt lekker aan elkaar. Oh wat een slechte gewoonte, maar toch trap ik zo nu en dan weer in die valkal. Nu denkend aan de reclame van ‘cup a soup’ van een paar jaar geleden ‘nu even niet’! Want oh oh, die laatste loodjes met alles voor we weer een schooljaar af kunnen sluiten. Straks mag ik gezellig met zoon lief en de hondjes op de bank naar een Duitse voetbalfilm kijken, en dat allemaal onder het motto, gedeelde smart, halve smart. Bij nader inzien schuiven we deze actie even een dag vooruit, nu is het droog, morgen verwachten ze weer regen hoorde ik net.

Ik ga even lekker van de hak op de tak springen, zo springen mijn gedachten op het moment ook rond, dus waarom ook niet. Vanmorgen ben ik bij de diëtiste geweest, met de zak van de mcdonalds nog achter in de auto. Oepsie!! Uhm tja, mijn excuus hiervoor was dat onze oudste zoon heel veel zin in de mcdonalds had en hij er echt al maanden niet uit was geweest, hoog tijd dus! Heb mezelf in gehouden, was best braaf. Zo’n softijsje met warme karamelsaus had me best gesmaakt! Maar nee, toch maar niet gedaan. Dus met een iets minder onderbuikgevoel bij de diëtiste binnen gestapt. Resultaat? 4 ons eraf, jippie! Beter iets dan niets.

Dat moet gevierd worden natuurlijk, en hoe ik dat doe? Met beide kinderen lunchen hier in de buurt. Nu kan het, anders deden we dat ook niet, maar toch, het is wel even leuk en lekker om er met z’n drietjes uit te gaan. Alleen erg jammer dat manlief wel op het werk was en niet mee kon. 😢 Reden te meer om nog een keer te gaan. Dus als je dit leest schat, je weet wat je te wachten staat! 😉

In het kader van gezond bezig zijn hebben we nog maar een rondje gewandeld, gezellig even actief in een andere omgeving. Dus ben best goed bezig, toch? Moet je wel een beetje tussen de regels doorlezen natuurlijk. 😀

Zo wordt ‘me-time’ gewoon ‘we-time’.

Voor nu ga ik hier maar het antwoordapparaat van mama uitzetten en m’n hoofd weer om de hoek steken.

Maak er wat moois van allemaal! Geniet van de dag!

Liefs,

Joosje

Advertentie

7 gedachtes over “Me-time

  1. wauw, 4 ons eraf, geweldig, echt… hier namelijk kwam ik van de week achter, had al een flauw vermoeden, dankzij meer thuis zitten, weinig beweging geen fysio en zo, zwemmen kon niet meer… dus hoppa… 5 kg eraan.

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.