Even bijpraten met Paco en Milka

Hangend, half slapend op de bank staren we naar buiten. Een diepe zucht, dan kruipen we lekker op een rolletje om heerlijk weg te dutten bij het geluid van de regen. Tik tak tik tak, wij liggen lekker warm en droog op de bank. Een hondenleven noemen ze dat, nou, wij tekenen er helemaal voor. De herfst is inmiddels weer in volle gang, onze discobandjes zijn al een tijdje uit de kast zodat we weer veilig en wel door het donker kunnen wandelen, de blaadjes liggen overal op de grond en binnen is het behagelijk warm, helemaal na een wandeling in het donker.

Kortom, tijd om in onze ‘winterstand’ te gaan, wat meer chillen en slapen dan anders, tot dat het voorjaar komt. In tussentijd wachten we op een mooie herfstdag, dan kun je zo lekker banjeren door de blaadjes, dat maakt een leuk geluid, je kan je neus er goed instoppen en af en toe er doorheen racen, probeer het maar eens! En als het straks echt winter is, dan kunnen we lekker over de bevroren plassen lopen, voelt grappig aan de pootjes, en met een beetje geluk valt er sneeuw, dat is pas leuk!!! Sneeuw is feest voor ons, lekker sneeuwschuivertje spelen, rondjes hollen, in de sneeuw happen, naar de sneeuwvlokjes kijken. Zucht, daar dromen we dan maar van als het regent.

Voor het winter is, hebben we eerst nog de drukte van Sint, daar zijn onze baasjes al druk mee bezig volgens mij. Tja, de Sint wordt oud(er) en we moeten allemaal een beetje helpen om alles voor elkaar te krijgen met de pakjes en het lekkers. Het pakpapier hebben we al zien liggen en we ruiken chocolade die ingepakt zit. Hmmmmm, dat ruikt zoooooo lekker, maar we mogen het niet, we worden er ziek van zeggen onze baasjes.

Maar lieve Sint, wij zijn er ook nog, en we hebben eigenlijk alles wat ons hartje begeert, een fijn huis, lieve baasjes, eten, snackjes tussendoor, liefde en aandacht, speelgoed. Maar Sint, als je toch ook aan ons zou denken, dan is een lekkere snack natuurlijk welkom, en zo’n piepspeeltje die extra lang en extra hard kan piepen, vinden onze baasjes leuk :D.

Voor nu weer genoeg gekletst, tijd voor een nieuw dutje. Hopelijk tot snel!

Grote poot,

Paco en Milka

https://dagelijksedingetjes.blog/2018/12/13/discobandjes/

Advertentie

11 gedachtes over “Even bijpraten met Paco en Milka

Reacties zijn gesloten.