Nieuwe eerste levensbehoefte

Zware crisis in Nederland. Ongehoord, mensen worden een van hun eerste levensbehoefte afgenomen. zo lijkt het wel. Stress, zweetdruppeltjes, irritatie, zuchten, kreunen, steunen.

Waar ik het over heb? Niet over slaap, eten of drinken, nee, het gaat om wifi! Want zonder wifi is er schijnbaar geen mogelijkheid tot slapen, eten of drinken. Zo lijkt het wel in ieder geval. Slapeloze nachten of er, wanneer men op plaats van bestemming is, wel wifi aanwezig is. Want oh oh, je zal maar wat missen.

‘Goedemorgen, of goedemiddag, wat is de wificode’ luidt vaak de vraag. Soms kan de begroeting er niet eens af. En dan te bedenken dat ik het niet eens over pubers of jongeren heb, nee, volwassenen. Whoeps! Is wifi dan echt DE eerste levensbehoefte geworden? Schijnbaar, gelukkig heb ik dat gemist, bespaard een hoop kopzorgen.

Zo blijf ik me over bepaalde dingen verbazen, ach en misschien is dat maar goed ook in een geval als dit.

Liefs,

Joosje

Foto door rawpixel.com op Pexels.com
Advertentie

8 gedachtes over “Nieuwe eerste levensbehoefte

  1. Ik ben een week met de britten om gegaan, die reageren niet op hun telefoon als ze in gesprek zijn. Heb 1 knul gesproken die netjes zei dat hij een telefoontje van zijn moeder verwachtte en dat hij daarna graag met me wilde praten. Het kan wel anders dus. Ik deel het wachtwoord van de wifi niet het is wat anders als je in het buitenland bent.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hahahaha, ja zo erg kan het zijn, heel eerlijk? Ik kom nu al enige maanden in huizen van bonus kinderen, stief dus.. en ik heb nog altijd geen wifi code van daar… ik weet wel, als ik het vraag, voeren ze het zo in, maar moet dat ook altijd maar?

    Van mij niet, wellicht komt dat nog wel een keertje in de toekomst ergens, maar nu, ruim een jaar na dato van ontmoeten? Heb ik het nog niet, vraag het ook niet zomaar.

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.