De draad…

De draad, die verdraaide draad. Steeds probeer ik hem weer op te pakken, maar op de een of andere manier pak is steeds de verkeerde draad op, of grijp ik gewoon mis.

Kennen jullie dat? Ideeën genoeg, goede voornemens om wat met die gedachtenstroom te doen, maar er komst steeds weer iets tussen. Ook genoeg leuke dingen die er tussen piepen hoor, zeker afgelopen zomer. We zijn heerlijk op vakantie geweest, onverwachts nog een paar dagen naar Zeeland gegaan. Lekker ontspannen en opladen. Nu nog wat doen met die opgeladen energie.

Het tekenen weer oppakken, dat moet weer nodig een nieuwe start krijgen, schrijven, bloggen, lezen, heel veel blogs lezen. Het schaamrood staat me op de kaken, heb het helemaal niet bij kunnen houden.

Bij deze, ik beloof beterschap, ga er hard mijn best voor doen. Schrijven, lezen en schetsen zijn tenslotte heerlijke bezigheden zo tussendoor, een betere motivatie om de draad weer op te pakken is er toch niet?

Tot gauw!

Liefs,

Joosje

Advertentie

8 gedachtes over “De draad…

  1. Waarom zou je daar het schaamrood van op je kaken krijgen? Je bent met andere dingen bezig geweest en je hebt daar energie van gekregen! Je moet echt een beetje milder voor jezelf zijn. We moeten al zoveel in het leven, maak het jezelf niet moeilijker! Als je weer behoefte hebt/krijgt om zowel te lezen als te schrijven, dan is het vroeg genoeg om je daarmee bezig te houden😊

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vroeg mij al af, waar is ze nou… hahaha nee hoor, hier hetzelfde, al heb ik ook wel alleen bij zitten lezen zoveel mogelijk, maar lang niet alles bij kunnen houden ook, hopelijk de komende weken weer even wel, allebei… bijhouden en maken en schrijven en bewerken…

    Tot snel!

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.