Van de leg?

Het is weer even geleden dat wij wat van ons hebben laten horen. Tijdens de warme periode van de afgelopen tijd hadden wij het te druk gehad met slapen, zoeken naar een koeler plekje in huis (om te slapen), drinken, nog meer slapen, soms een keer wandelen met een van onze baasjes, maar nooit op het heetst van de dag!

Maar nu het volgende, ons bazinnetje zegt dat we van de leg zijn. We vragen ons af, kan dat wel? Wij zijn toch geen kip, we zijn stoere, lieve, gezellige honden! Maar het klopt, we zijn in de war. En ja, waarom kan een hond niet in de war zijn (of van de leg zoals ze het noemen), en een kip wel? Oké, als we een kip waren, waren we helemaal in de war, maar gelukkig zijn we nog steeds woefels. Snappen jullie het nog????

We hebben een perfect huisje, waterbak op de perfecte plaats, net als de bank en alle andere spulletjes. Maar wat is nou het geval, al dat perfecte is in de war geschopt. Spullen van de muur en aan de kant geschoven, ja ook onze perfecte mand en waterbak. Maf….

Mijn baasjes zijn op het briljante idee gekomen om de muren te veranderen…. ja jullie lezen het goed, er komt iets anders op. Maar waarom? Geen idee! Waren ze het zat? Moest daarom onze perfecte mand aan de kant, net als de bank? Straks zijn ze ons ineens zat 🙄.

Onze baasjes zeggen dat ze dat echt nooooooooit zullen zijn. Laten we daar dan maar vanuit gaan. Want een ding staat vast, wij gaan hier nooit meer weg!!

Grote poot,

Paco en Milka

Advertentie

7 gedachtes over “Van de leg?

Reacties zijn gesloten.