Soms….

Het was echt zo’n ochtend, en het is niet eens dinsdag, dat is meestal mijn ‘pechdag’. Nee, op de woensdag kan het ook verkeren. Lekker op tijd voor de wekker wakker, tot mijn grote genoegen kon ik nog een keer omdraaien. Niks mis mee toch? Zelfs een keer snoezen, ook fijn. En in je slaap nog een keer je wekker op snoezen, en nog een keer, en dan…. Oeps!!!!!

Half uit bed springend de badkamer in hollen, haar natuurlijk in coup onmogelijk, zal je net zien, Paco en Milka die staan te springen beneden. Snel aankleden, sokken pakken en wel ja, twee verschillende te pakken, zoef nieuwe sokken pakken en snel naar beneden. Gelukkig hadden de kinderen zich niet verslapen en verliep dat stukje soepel.

Zelf zonder brood mee te nemen op pad, wachtend op de file die vast op me zat te wachten, maar die bleef zowaar uit. Dat zat alweer mee, gelukkig. Koffieautomaat doet het ook, dus mijn bakje koffie kon ik in ieder geval ook nog pakken, banaan erbij als ontbijt. Zo kan ik de dag tenminste echt beginnen.

Ben benieuwd wat de rest van de dag brengt, het weer valt tot nu toe mee, wel koud, maar nog droog.

Fijne dag!

Joosje

Foto door it’s me neosiam op Pexels.com
Advertentie

5 gedachtes over “Soms….

  1. Met twee verschillende sokken ga ik rustig de deur uit.
    Mocht iemand er wat van zeggen doe ik net of dat het nieuwste is in Amerika.☻

    Like

Reacties zijn gesloten.