Miep zoefffff

Miep zoeffff, wat vliegt de tijd. Zo heerlijk cliché he? De afgelopen weken hebben zich goed gevuld met allerlei activiteiten en verplichtingen, hierdoor schoot het schrijven en het lezen er nogal bij in, helaas…. Gelukkig is ondertussen het voorjaar is er weer, hoewel ik het niet echt voelde qua temperatuur tijdens de honden uitlaten, brrrrrr. Alles ziet er wel mooi uit zo in het groen, doet wonderen voor mijn voorjaarskriebels. Het is tenslotte alweer mei, een maand vol beweging.

Nu ik zo even binnen achter de laptop zit en naar buiten kijk, kan ik me verbazen over de grote hoeveelheid tinten groen die er te zien zijn. Helemaal nu met een klein buitje regen zijn de kleuren net wat intenser. De musjes zitten met z’n allen in de heg te wachten tot de regen voorbij is, zo leuk dat gekwetter wat steeds uit de heg komt. Lammetjes springen alweer een tijdje in het rond, ziet er zo gezellig uit. Toen ik nog veel aan hardlopen deed, kon ik ze van kleins af aan zien opgroeien, helaas zie ik dat nu minder, maar dat betekent niet dat ik er minder van geniet.

Nu het regenachtig weer is kan ik mooi van de gelegenheid gebruik maken om eens bij te lezen op de website, schaam me diep dat het zo lang geleden is. En dat boek, dat ligt nog steeds bij de bank, stilletjes op me te wachten. Vanavond misschien? Zo zien we maar weer dat ook regenachtig weer zo zijn voordelen heeft, en dan bedoel ik niet alleen voor de natuur ;-).

Geniet van de dag!

Joosje

Foto door Mike Bird op Pexels.com
Advertentie

10 gedachtes over “Miep zoefffff

  1. Regen kan een zegen zijn voor harde werksters 😀
    Die groentinten zijn mooi ja, ik verbaas me er elk jaar over. Maar hoe mooi ook, het is nu flink aan het afkoelen. Je zou haast sneeuw verwachten.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.