Lente in de lucht

Vanmorgen gingen we weer vroeg aan de wandel. Discobandjes om, want het is wel eerder licht buiten, maar als wij wandelen is het nog best donker! Ja, uitslapen zit er hier niet bij, maar geen hond overboord, wij kruipen lekker terug op de bank na onze wandeling en ons ontbijt, als we zin hebben natuurlijk.

Vanmorgen was er toch wel iets heel leuks buiten, we dachten het al eerder te horen, maar nu weten we het zeker! Er waren al een paar vogeltjes aan het fluiten! Jippie, zie je wel, we zijn niet gek, het is geen winter meer, maar voorjaar! De eerste bloemetjes hadden we ook al gezien, wat wil je nog meer? Wij hebben allebei een hele goede neus, en we ruiken het voorjaar gewoon. Nee, onze baasjes genieten wel van de zon die nu weer meer schijnt en de bloemetjes die je tussendoor ziet, maar ze blijven volhouden dat het eigenlijk winter is. Zucht, hoezo? Neem nou maar van ons aan, het is gewoon lente, de leukste tijd van het jaar! Straks zien we weer konijntjes rondhuppelen, nog veel meer vogels, wordt alles weer groen. Nee, wij zijn er helemaal blij mee! Dag winter, hallo voorjaar!

Wie er gelijk heeft, onze baasjes of wij, dat zullen we zien. Wij weten het antwoord natuurlijk al. ;-).

Pootje,

Milka en Paco

Foto door Pixabay op Pexels.com
Advertentie

9 gedachtes over “Lente in de lucht

  1. Wat een leuke omschrijving: discobandjes : ) Ik weet precies wat je bedoelt, want ik heb ze zelf ook. Ik draag ze als ik ’s ochtends ga hardopen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk genieten1 Bij ons komen elke dag koolmeesje. Koppeltjes gaan samen in vogelhuisje bekennen. Er staat ook voederhuisje. Regelmatig maken gebruik van. Hazen zie bij ons ook wel eens. Vogeltjes fluiten!!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.