Zon!

Voorjaar! Heerljk! Zo lijkt het in ieder geval ook al is het nog maar februari. Heerlijk die zonnestralen in je gezicht tijdens het uitlaten van de honden. Het wordt ’s morgens al een stukje eerder licht en het is minder vroeg donker. Voel me al een stukje minder ‘mol’ dan in die donkere dagen.

Honden blij en enthousiast, de bal wordt net wat vaker gepakt om mee te spelen en een extra sprintje trekken hoort er helemaal bij. De vogeltjes in de heg zie ik al net wat vaker, de paarden lopen her en der al in de wei. Met blije bokkensprongen racen ze voorbij om zich daarna te goed te doen aan het heerljke gras.

Wat zeker zo fijn is van dit mooie weer, is dat al die irritante virussen ook even de deur gewezen kunnen worden. Die ben ik echt meer dan zat! Nog steeds word ik erdoor lastig gevallen. Soms heb je pech, soms heb je geluk. Helaas heb ik dit jaar pech wat dat de virussen betreft. De komende week heb ik in ieder geval genoeg leesvoer, ik heb het hier niet bij kunnen houden. Mijn voornemen voor deze week is dus, lekker de zon proberen mee te pakken, en daarnaast een hoop bijlezen.

Ik zou zeggen, geniet van het mooie weer, het is er nu ;-).

Joosje

nature flowers blue summer

Foto door Pixabay op Pexels.com

 

Advertentie

9 gedachtes over “Zon!

Reacties zijn gesloten.