Koning winter

Jawel, hij is gearriveerd, koning winter! Gisteren sneeuwde het hier tot grote vreugde van de jongens. Niets is beter om de heren naar buiten te krijgen dan sneeuw. Spontaan wordt aangeboden om de honden uit te laten. Even tussen de sneeuwvlokken lopen en hopen snel een sneeuwbal te kunnen maken blijven ze heerlijk vinden. Maar alleen op pad, gewoon om zomaar buiten te lopen omdat het sneeuwt is natuurlijk niet cool als je een puber bent, daarom gaan de honden mee op sleeptouw. Mij maakt het niks uit, Paco en Milka ook niet, die vinden de sneeuw ook leuk. Een beetje extra naar buiten is ook gewoon lekker, behalve als het regent natuurlijk. 😉

Vanmorgen had koning winter ook de verrassing om mijn auto te laten bevriezen. Oeps, daar had ik niet bij stilgestaan. Dat hoort er natuurlijk ook bij zo rond deze tijd van het jaar. Gelukkig was het krabben zo gedaan. Rijden zonder dat de ruiten schoon zijn, daar begin ik niet aan. Geen klein kiertje maken zodat je alleen recht vooruit kan kijken, nee daar begin ik echt niet aan! Veiligheid eerst.

Wat ook kan met dit weer, is dat de ramen aan de buitenkant bevroren raken. Een mooi bloemenpatroon is het resultaat. Hoe kunstig kan de natuur zijn, ik vind het echt prachtig om te zien. Nu schijnt het zonnetje er ook nog bij, echt lekker! Deze kou kan ik toch een stuk beter hebben dan waterkou, brrrrr. Beetje vriezen met een zonnetje er bij vind ik toch een stuk aangenamer. Muts op, sjaal om, handschoenen aan, en ik kan er weer lekker op uit, naar buiten.

Fijn weekend allemaal.

Joosje

mg%q03thrnghtn7ex+59eq

Advertentie

4 gedachtes over “Koning winter

  1. Ik kan mij dat nog herinneren van vroeger, als je wakker werd, de ijsbloemen op de ramen. In een flat heb je dat niet. Het levert ook nog eens mooie foto’s op zoals deze.

    Like

Reacties zijn gesloten.