Hello, goodbye

Het is al een tijdje geleden dat ik het programma heb gezien, maar ik ken het wel ‘Hello, goodbye’. Een presentator gaat met een cameraploeg naar Schiphol om daar verschillende mensen te vragen naar hun verhaal. De een komt iemand wegbrengen, de ander haalt juist weer iemand op. Schiphol is een plek vol verschillende emoties. De een gaat op vakantie, de ander op zakenreis, of op familiebezoek. De meest uiteenlopende reizen en de meest uiteenlopende mensen. Kortom, genoeg ‘voer’ voor interessante gesprekken.

Ook wij staan vandaag op Schiphol. Toch altijd een apart sfeertje, een mix van blije en ook verdrietige mensen, afscheid nemen valt tenslotte niet altijd mee. Wij behoren gelukkig tot de eerste categorie, wij mogen vandaag iemand ophalen. Heerlijk! Het gevoel van kriebels in je buik, een gezonde spanning.

Eerst het wachten, kijken of we het vliegtuig kunnen zien landen, we zijn tenslotte niet dagelijks op Schiphol ;-).  Daarna snel naar binnen en richting de uitgang van de reizigers, de plek achter de douane waar ze nog langs moeten na het ophalen van de bagage. En dan is het eindelijk zover, elkaar weer heerlijk in de armen sluiten en vol verhalen weer richting huis kunnen vertrekken. Beter kan je weekend toch niet beginnen? Die van ons in ieder geval niet.

Fijn weekend allemaal!

Joosje

Advertentie

7 gedachtes over “Hello, goodbye

Reacties zijn gesloten.