Discobandjes

De drukke decembermaand is in volle gang. Voor ons hondjes is het ook een drukke tijd, onderschat dat niet hoor! Eerst die Sint, wat een gedoe. Milka die hele nachten naar de schoorsteen zit te staren in de hoop een glimp op te vangen van Sinterklaas, ondertussen moet ik de boel buiten in de gaten houden. Poeh, een hele klus hoor. 

Gelukkig is dat stukje weer voorbij, de Sint zit weer op zijn boot terug naar Spanje, en de kerstman is nog niet onderweg. Even rust voor ons, tijd om slaap in te halen en om even lekker te chillen in en rond huis. Maar weet je wat zo leuk is? De Sint heeft wel aan ons gedacht! Afgelopen zaterdag vierden we Sinterklaas met onze baasjes en ons bazinnetje bij haar vader en haar zus, en ons ‘neefje’ Bentley. En wat denk je? Er zaten ook pakjes tussen voor ons drietjes. Leuke speeltjes met zo’n leuk piepje erin, helemaal geweldig, en hele coole bandjes, discobandjes!! Milka kreeg een oranje, Bentley en ik kregen een groene. Leuk joh! Ze geven we licht in het donker, dus als we nu ’s morgens vroeg of ’s avonds buiten lopen, kunnen we elkaar goed zien. Echt super handig, zie ik precies waar Milka is, en Milka ziet precies waar ik ben. 

 Dus als je nu ’s morgens of ’s avonds buiten loopt en je ziet twee hele coole honden met hele coole lichtgevende discobandjes, denk dan aan ons, wie weet zijn wij het wel. 

Een grote poot, 

Paco en natuurlijk ook Milka

Advertentie

5 gedachtes over “Discobandjes

Reacties zijn gesloten.