Nog even….

Nog zo’n 1,5 week en dan is het zover, kerstvakantie!!! Heerlijk, ik kijk er echt naar uit, even geen wekker, gewoon even niks. Nou ja, niks… De kerstvakantie wordt nogal makkelijk gevuld met verplichtingen, althans, als we niet opletten. Dit jaar ga ik er goed voor waken dat we ook even kunnen genieten van rust. Even niks noppes nada. Zo lekker, kijk er naar uit. Nu nog even 1,5 week door bikkelen. Merk eigenlijk overal dat iedereen er erg aan toe is. Het is wat zo deze tijd van het jaar. Ergens zo’n gezellige tijd, maar tegelijk ook zo vermoeiend mede doordat het zo donker is. Straks gaan de dagen weer lengen en gaan we weer de goed kant uit, weer langere dagen. Extra uren licht op een dag scheelt toch veel.

Wie weet krijgen we met de feestdagen lekker koud weer met een zonnetje erbij, daarvan krijgen we allemaal meer energie. Ik kijk er in ieder geval naar uit. Krijg gelijk van die idyllische plaatjes, van kou, zon, lekker wandelen met de honden in het zonnetje, mensen die schaatsen op de sloten.

Maar voor nu, nog even 1,5 week geduld en doorbijten voor iedereen, maar dan is het zover! 

Joosje

Advertentie

7 gedachtes over “Nog even….

  1. Nog even geduld.
    Ik hoop ook op kou, dan is het binnen des te knusser en voor wandelaars een uitdaging. Bovendien smaakt het eten des te lekkerder. En de wijn.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.