Woensdag…

Na dinsdag (Ook goedemorgen…) was het vandaag vol goede moed de woensdag in. Wekker viel mee, 1-0 voor mij!

Geen vergeten tassen, gemiste bussen, verkeerd rijdende bussen. Op de goede weg zou ik zeggen. Mooi zo! In de auto op naar school. File…. niet echt iets bijzonders, was wel wat drukker dan anders maar ach.

Iets later dan anders veilig en wel op school aangekomen, en wat is er dan beter om te beginnen met een lekkere kop koffie, heerlijk. Op school heerst er altijd een gezellige sfeer, erg prettig werken. De tijd vliegt op zo’n dag voorbij.

So far so good. Terug richting huis, maar eerst tanken, dat was ik gisteren vergeten. Het tankstation is in de buurt dus geen probleem. Of toch wel….. De pomp was niet in werking, geen brandstof. Hmmm, volgende pomp, zelfde probleem… Begin hem een beetje te knijpen, want ik had niet genoeg benzine in mijn tank om naar huis te rijden. Even een klein stukje doorrijden en jawel, ik kon tanken. Pfieuw! Zou wat zijn als het niet gelukt was…..

Met een kleine omweg vervolg ik mijn weg. Nog even een presentje halen voor de Sint, boodschappen doen en ik kan echt door naar huis. Onderaan de afrit van de snelweg zie ik twee auto’s tegen elkaar staan. Een aanrijding, best een flinke, er loopt iemand zoekend om de auto’s heen, het verkeer rijdt gewoon door. Ik bekijk de situatie en zet mijn auto dusdanig op de kruising dat de mensen er omheen kunnen en het ongeval afgeschermd is. Één gewonde, gelijk de vraag of ik 112 wil bellen, wat ik ook gedaan heb nadat ik een snelle blik geworpen had op de situatie. Gelukkig was iedereen goed aanspreekbaar. Vervolgens eerste hulp verleent waar nodig, de bestuurder van de andere partij geprobeerd gerust te stellen samen en gewacht op de ambulance en politie. Alles ging vrij vlot en ik kon mijn weg weer vervolgen. Verbazingwekkend eigenlijk dat bijna niemand het fatsoen heeft om te stoppen. Een kleine moeite en het kan echt een verschil maken voor mensen in zo’n situatie. In dit geval was er nog niemand bij.

Maar goed, weer op weg naar de winkel, cadeautje gevonden, daarna boodschappen gehaald, naar huis, koken en hè hè, rust!

Nog even wat wegwerken, zo lekker douchen en weer een dag voorbij.

Morgen donderdag, wat ga je me morgen brengen? Ik hoop een aardig normaal dagje, daar ga ik maar weer voor. We zullen zien…

Voor nu een hele fijne en vooral rustige avond voor iedereen!

Joosje

Advertentie

6 gedachtes over “Woensdag…

  1. Drukte komt eraan. File hebben wij geen last van. We nemen vaak trein en bus. Wij hebben geen auto. Soms ga ik met de broer mee om te boodschappen te doen. Twee auto op elkaar tegenaan gereden is verschrikkelijk om te zien. Wat erg voor gewonden. Tegenwoordig moet erg uitkijken op de wegen. Er zijn gekken zo hard rijden. je hebt het druk mee met cadeautjes kopen. Wij doen helemaal niks aan. Door de omstandigheden. Foto klavertje vier is echt schitterend om te zien. Fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Goed gedaan. Het stoppen bedoel ik.
    Hadden de mensen zelf geen smartphone? Je hoort niet vaak meer dat ze iet kunnen bellen.

    Like

Reacties zijn gesloten.