Pluk de dag

Afgelopen zondagmiddag was het tijd voor even wat leuks. De spontane dingen maken het juist zo fijn. Afgelopen week werd maar weer eens duidelijk dat deze momenten zo belangrijk zijn. Alles is relatief, laat ik het daar even op houden…

Samen met mijn zus zijn we lekker gaan wandelen, de herfstkleuren zijn tenslotte schitterend en met mijn mobiele telefoon heb ik toch best nog een paar leuke foto’s kunnen maken. Oke, qua belichting zal het vast anders moeten, ben tenslotte geen echte fotograaf. Maar het geeft een leuke impressie.

 

Na een heerlijke boswandeling zijn we lekker pannenkoeken gaan eten, veel te lang geleden dat we dat gedaan hadden. Heerlijke pannenkoek met appel, spek en banaan. 🙂

En om het geheel af te sluiten, met z’n allen naar de bioscoop. Een hele luxe, deze heeft namelijk ‘luie stoelen’, je zit heerlijk met je benen gestrekt op een luie stoel te kijken.

Daarna, moe maar zeker voldaan, weer richting huis.

Zo werd het toch weer een dag om samen van te genieten. 😉

Pluk de dag!

Joosje

Advertentie

10 gedachtes over “Pluk de dag

  1. Hmm pannenkoeken. Van de week ook op en daarna gewandeld. Je foto’s zijn best goed voor iemand die zich er voor verontschuldigt. Als je op je eigen schaduw let gaat het helemaal goed komen!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.