Herfst

Vrijdag schreef ik er al over, de herfst is echt begonnen. Vorige week zaten we lekker buiten, nu is het maar 12 graden en het komt met bakken uit de hemel. Niks is zo veranderlijk als het weer, nou ja, bijna niks dan 😉.

De herfst heeft ook een gezellige kant, helemaal als je tijdens zo’n hoosbui niet naar buiten hoeft. Lekker op de bank, kopje warme thee met koekje erbij, vandaag mag het 😊. Filmpje kijken of boek erbij? Dilemma, heerlijk.

Achter mijn warme kop thee zie ik af en toe iemand voorbij komen, diep in zijn jas gedoken, onder de paraplu.Het is haast een komisch gezicht, de hond die achter zijn baasje aansjokt, en ondertussen zich probeert te verschuilen achter de benen van z’n baas. Niet alle honden zijn gecharmeerd van de regen.

Ach, als je na zo’n wandeling thuis komt en in je warme huis stapt, is dat ook weer lekker. Opdrogen en opwarmen. Als het straks weer droog is, en de bladeren kleuren mooi oranje en rood, dan kunnen we extra genieten van een mooie wandeling. Voor nu is het onder een dekentje op de bank helemaal oké.

Fijne dag

Joosje

Advertentie

2 gedachtes over “Herfst

Reacties zijn gesloten.