Rijkdom in de heg

Gistermiddag was het lekker weer, we zaten gezellig in de tuin aan de koffie. In onze heg krioelde het weer van de mussen, heerlijk om te zien! Ze zijn al aardig brutaal en volgens onze honden horen ze ‘bij het meubulair’. Als je even een momentje neemt om goed te kijken, zie je pas hoeveel het er zijn. Er steken allemaal kleine kopjes uit de heg naar buiten en ze kijken ons nieuwsgierig aan. Nee, geen koekkruimeltjes nu, sorry!

Even verderop zien we de vlinders vliegen, een libel komt ook voorbij. Het lijkt wel dat alles wat zoveel minder te zien is in ons land bij ons in de tuin zit.

Wat een rijkdom! Je hoeft er niet voor weg om te genieten zie je maar weer. In ons geval niet tenminste. De hondjes liggen lekker naast ons op de bank in het zonnetje. Heerlijk zo’n zondag.

Nu alweer maandag, de kop van de week is er weer af. Lekker, op naar een volgend weekend ook al duurt het nog even. ;-).

Joosje

Advertentie

4 gedachtes over “Rijkdom in de heg

  1. Dat klinkt goed. Een mooie nazomerdag en dan dit, genieten. Fijn als je een tuin hebt mèt heg.
    Mussen zijn alleen al leuk omdat ze niet zo schuw zijn.
    Wij zien ze niet veel, hier wonen voornamelijk kauwen.

    Like

  2. Ook hier weer volop musjes. Ze komen weer terug van weggeweest te zijn .Hier veel bomen gekapt .Het is zeker altijd heel gezellig als je zelf een het hebt met deze schoonheden .

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.