Bijzondere dag

Gisteren genoten we van een heerlijke dag. Hier aan zee was het perfect, niet te warm, niet te koud, heerlijk! Wat het nog beter maakte was het feit dat ik in goed gezelschap van mijn vader, zus, nichten en mijn gezin verkeerde. Heerlijk zo eens als familie bij elkaar, samen kletsen, lachen, genieten en eten ;-).

Na heerlijk het dorpje te hebben verkend en nadat, tot onze grote hilariteit, we allemaal hetzelfde jurkje hadden gekocht (wel in verschillende kleuren), zijn we heerlijk door de duinen gaan wandelen.

Wat is Nederland toch mooi, en wat is het hier toch rustig, zalig! Onderweg viel mijn oog op iets heel leuks, ik kreeg haast de kriebels om te gaan schilderen, maar gezien het feit dat mijn tekenkunsten niet al te geweldig zijn, laat ik dat voor nu nog even in het verschiet. Op een prachtige plek staat een schildersezel. Zomaar uit het niets, prachtig! Blij verrast kijk ik er naar. Ik zie het al helemaal voor me, heerlijk in alle rust schilderen.

Nadat we deze foto hadden gemaakt, vervolgden we rustig onze weg, op naar een heerlijke lunch! Daarna allemaal even uitbuiken op het strand. De zee ziet er mooi uit. We nemen, heel dapper, een duik in de zee. Doordat het al zo lang zo warm is, is de temperatuur van het water heerlijk, echt ongekend!

Om deze waardevolle dag af te sluiten, gingen we met z’n allen uit eten, wij, nichtjes allemaal in onze nieuwe jurkjes versierd met een klein feestmutsje. We hadden wel wat bekijks, maar ook de grootste lol.

Zo vieren we gezamenlijk de bijzondere 50ste verjaardag van mijn zus.

Echt een dag om met een glimlach op terug te kijken!

Joosje

11 gedachtes over “Bijzondere dag

Reacties zijn gesloten.